Tanfolyamok

Terepi tájékozódás gyakorlat

Körülötted is egyre többen húznak bakancsot és vágnak neki az erdőknek, a hegyeknek, és téged meg csak a fránya térkép tart vissza? Talán azt gondolod magadról, hogy borzalmasan tájékozódsz és eltévednél az egyenes úton is? Terepi tájékozódási gyakorlatunkon megismertetünk a turistatérképek elemeivel, részleteivel, logikájával és gyakorlati feladatokon keresztül megmutatjuk, hogy az új ismeretekkel felvértezve már te is magabiztosan ráléphetsz a helyes útra, mely lehet, hogy egy nagyobb utazás kezdete is lesz!
A legközelebbi képzés tavasszal várható, ahogy beköszönt a jó idő. Mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk!
Piros jelzés egy fán egy aszfaltút mellett

Túrázó tanfolyam

Most tetszett meg a túrázás? Elmennél néhány kirándulásra és szeretnéd a magad útját járni? Jó lenne elvinni a családot, de félsz nekiindulni? A túrázó tanfolyam neked való! Garantáljuk, hogy ezután magabiztosan fogod használni a térképet, és rengeteg olyan információval gazdagodsz, amit jól tudsz használni kezdő túrázóként! Hogyan csomagolj? Milyen állatot láttál? Merre érdemes indulni? Minderre választ kapsz egy nagyon barátságos társaságban!

A következő tanfolyam 2024 szeptemberében indul. A beiratkozás folyamatos!

Egy turista egy nagy fát néz

Túravezető tanfolyam

Már magabiztosan tájékozódsz, sőt, szerveztél is néhány túrát a barátoknak. Ráéreztél az ízére, de tudod, hogy lehetne ezt profibban is csinálni. Tanuld meg nálunk! Szakértő előadók, rengeteg terepi gyakorlat, tájékozódás nehezített körülmények között. Csillagászat, országismeret, baráti légkör. Sosem késő elkezdeni, szeniorként is szeretettel várunk!

A legközelebbi tanfolyamot 2024. januárjától tervezzük indítani, de a felvételi 2023. novemberében kezdődik. A részleteket olvasd el a kiírásban.

Egy férfi a távolba mutat egy hegy tetejéről