Decemberi túranap: december 2.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt és túrázni vágyót decemberi közös túránkra!

Járjuk körbe a Pilis-tetőt!

Decemberi túránk túravezetője, Mócsány Bertalan mindenkit szeretettel vár, akinek van kedvecsatlakozni a BTSSz Oktatási Bizottság túrájához. A túra nyílt, nem csak leendő vagy volt tanfolyamosokat várunk hanem minden kirándulnivágyót. Emellett a túra remek lehetőség megismerkedni oktatókkal, leendő és volt tanfolyamosokkal!

Útvonal

Pilisszentkereszt – Zsivány-sziklák – Vaskapu-szakadék – Pilis-tető – Klastrompuszta – Pilisszentkereszt. A tervezett útvonal jelzetlen utakon is vezet. Érinthetünk sok barlangot is, ezek bejáratait kedv esetén megnézzük! 🙂

Táv

kb. 20 km, szint: 500 m. A túra közepes nehézségű.

Találkozó

2017. december 2. 8:30 Pilisszentkereszt Gyógyszertár előtti téren

Megközelítés egyénileg vagy telekocsi rendszerben, melynek szervezésében előzetes jelentkezés esetén a túravezető segít. A találkozó helyszíne megközelíthető Pomázról induló helyközi buszjárattal is (busz indul Pomázról 7:55-kor).

Visszaérkezés

Pilisszentkeresztre a kora esti órákban.

Szükséges felszerelés

Időjárásnak megfelelő réteges öltözék, túrabakancs, ivóvíz, élelem, sapka kesztyű, napszemüveg, stb…

A túrán a Pilis-tető környékének kevéssé járt, ismert területein túrázunk. Pilisszentkeresztre visszaérkezve vár minket a helyi cukrászda!

Szeretettel várunk mindenkit!

A túrára előzetesen jelentkezni nem kell. Érdeklődni lehet a túráról bármely elérhetőségünkön vagy a túravezetőnél a +36 (30) 2032039  telefonszámon lehet.

[Fotók: Mócsány Bertalan]

 

Tetszett? Oszd meg!